
Na prošlotjednom, 13. Međunarodnom kulinarskom festivalu „Biser mora“, održanom u Supetru na Braču, potpredsjednica WCL, Ružica Jukičić sa svojim ženskim timom hotela Ola, u timskom dijelu natjecanja osvojila je zlato. Tim hotela Ola (Seget Donji) uz Ružicu su činile Marijana Abaza i Mara Kovač, a za natjecanje su pripremile:
Predjelo Trogirski barel
-Srdela u listićima badema,dimljeni juneći jezik,krema od rajčice,sotirani koromač i motar
Glavno jelo Ribice na balote
-Poširani morski pas,frigane triljice,krema od buče,pire od slanutka,krema od češnjaka,mišancija
Desert Ola Rustica
-Biskvit od rogača,tostirana kozja skuta,krema od arancina,umak od oponucije
(Sukladno Ružičinom kulinarskom izričaju i ekspertizi, svi recepti su paleo/lchf/gf)
Iskrene čestitke cijelom timu!





